SENYUM.. kita ada banyak sebab untuk gembira berbanding cuma satu sebab untuk bersedih :)

May 19, 2011

hihi, adik dah besaq la ayah ! :D

opsss ! adik? oke oke, i admit. i'm still adik oke even dah besar. HAHA 
nak gelak? oke. gelak la banyakbanyak, puaspuas sampai kembang perut anda! 
cek tak kisahhh :P
tapi ingat, yang kembang perut anda, bukan perut saya ! opss! :D hehe



oke oke, target malam nie nak post tentang "kekaguman" err nak cakap apa eh. yeke kekaguman? sesooaaaiiii ke perkataan kekaguman tuuu untuk aku yang entah apa apa nie? HAHA whatever lah ! 
yang paling penting mak and ayah aku dah yakin yang aku boleh berdikari ! 
yeayyyy ! mak suka nakk oiii ! ngeee ~

~ begini ceritanya ~
tadi aku and ayah aku bawak mak sedara aku pergi satu tempat nie 
[ohh, tempat apa? tidak perlu mention kat sini :P] 
tapi yang pastinya tempat tuu di Bukit Mertajam ya ! [Pulau Pinang]
disebabkan ada hal hal yang tidak boleh dielakkan memandang takde sapa sapa pun tak boleh bawak bertemankan aku lah! si anak comel dia nie. yuckss!  ayah aku offer diri sebab ayah aku pun dah free kat rumah, dah tak kerja. yelaaaa orang pencen katakannnn.hehe
after hantar mak sedara aku tuuu, and sementara dok tunggu hal mak sedara aku settle, aku and ayah aku pusing pusing la Bukit Mertajam tuu. mula mula kami pegi makan roti canai, yelaa breakfast la dulu ! :p then kami jalan jalan melawat kawasan, cewah! pastu aku pun tanya la kat ayah aku
"ayah, Alkaria buka dakg time time la nie[sambil aku pun tengok jam di skrin telefon bimbitku and jam menunjukkan pukul 10.15am] adik ingat nak beli kain la, nak buat tudung,hehe jom kita p alkaria nak??
p/s : alkaria tuu gedung kain ya! :)
ayah aku dengan semangatnya " jom jom ! " 
aku pun apalagi, dah dengar ayah aku jom jaaaaaaaaaa senyum punya laaaa lebaq!  HAHA 
[dalam hati, yess! boleh jugak merasa ada tudung baruu nanti, hehe ]


sesampai jeee di Alkaria tuu, dengan pantasnya aku menuju ke tempat kain kasibo tanpa menghiraukan ayah aku dibelakang, [erghhhh!  kejam kannn aku :( ] hehe tapi takpe, ayah aku dah faham perangai anak dia. pantang nampak kain tudung jeeee, tak hirau orang di sekeliling ! muahaha :P
aku punnn usha usha laa warna kain tuu. fuh ! bertambah power mata aku sebab taktau nak pilih warna apa. so, dengan tekadnya aku memilih warna purple muda and biru muda :) hehe
thennnnnn
sesi pembayaran aku pun bayar la.
RM24.00
huuuu dua helai jeee tuuuu. huhu
duit duit.
.
.
.
.
.
.
aku sebenarnya cuma nak mention kat sini, yang ayah aku terkejut sebab aku dah tak takut untuk membuat pembayaran, paggil pekerja untuk potong kain tuu, dan juga memilih berseorangan tanpa bantuan kakak aku.=,=" [yelaaaaa sebabnya, kakak aku pun dah balik arau la! hoho]

panjang lagi nie kalau aku nak cerita sampai abes. agakagak boleh tercabut button button keyboard aku nie haaa. haha

oke lahh..
malas nak taip panjang panjang.
teheeeeeeeeeeeeee~


jumpa lagi ya ! 
thanks to all :)

sikap and perangai orang kan lain lain.
jangan cakap aku bukan bukan ya
huuuu
akuu tau laaa
yang aku nie agak manja. errr manja.
yes ! admit it la fazlina ! =,='

babai


awak semua, panjang la story saya nie. saya cuma nak cerita yang ayah saya cakap saya dah boleh berdikari jeeee :P



::: the end :::

~seorang hamba yang menagih keampunan dari TuhanNYa~

6 comments:

MISS candle said...

hehe comel lah.. sama la kita.. adik manja yg dh pandai berdikari.. hehe :)

Nurfazlina Kamarudin said...

haha kan kannnn :)

aLaNg DeLpO said...

hehe.. bagus2 :)

Nurfazlina Kamarudin said...

teheeeeeee ~;P

sunshine gurl said...

salam..hye..nk tnya ckt leh ark..cmna nk cntre kn pic ats sx 2,..huhu

Nurfazlina Kamarudin said...

header tu ke? HUHU sy main edit aje.hee